Σχετικά Με Εμάς

Ένα φως στις διαδρομές μας

Δεν προσπαθώ να “κάνω καλά” κανέναν. Να γίνομαι ένα φωτάκι στις διαδρομές των ανθρώπων είναι που με αφορά.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΒΥΡΗΣ

Γεννήθηκα στη Χίο το μακρινό πλέον 1985 όπου και έζησα τα παιδικά μου χρόνια ως κανονικό παιδί μακριά από την μεγαλούπολη στην οποία και ήρθα μπαίνοντας στην Εφηβεία. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασα Μαγειρική και βγήκα εκεί στον έξω κόσμο να ακολουθήσω τη δικιά μου διαδρομή. Εγκατέλειψα τις κουζίνες γρήγορα και αφού εμπειράθηκα πολλές και διάφορες από τις επιλογές που ανοίχτηκαν μπροστά μου οδηγήθηκα στην θεραπευτική. Ακολουθώντας τα βήματα του δασκάλου μου Ιωάννη Ψάρρα επάνω στην Συνθετική ψυχοενεργειακή προσέγγιση και της Θεολογίας Χριστοπούλου στην Εσωτέρα Θεραπευτική, “έχτισα” το θεραπευτικό μου πλαίσιο στις αρχές της Θεοσοφικής σχολής όπως μας δόθηκαν από την Αλίκη Μπέϊλη. Παράλληλα εκπαιδεύτηκα σε πάρα πολλές διαφορετικές τεχνικές massage, τόσο παραδοσιακές όσο και σύγχρονες καθώς επίσης και επάνω στην Ανατομία-Φυσιολογία και Παθολογία με δάσκαλο τον φυσικοθεραπευτή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Κοσμά Κοντογιάννη.

Έχω εργαστεί ως Sr Therapist και Spa Manager σε μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο βραβευμένα spa της Ελλάδας έχοντας στο ενεργητικό μου χιλιάδες ώρες θεραπείας ενώ έχω εκπαιδεύσει σε τεχνικές μάλαξης και ενεργειακής θεραπευτικής δεκάδες massage therapists και φυσικοθεραπευτές. Είμαι κάτοχος καφέ ζώνης στο Wado-ryu karate, μαθητής του Πανελληνιονίκη και διεθνώς διακεκριμένου καρατέκα Γεράσιμου Κωνσταντάτου 6ο Dan.

Πλέον ασκώ αποκλειστικά την Εσωτερική θεραπευτική, κάνοντας ατομικές θεραπείες και δημιουργώντας workshops και ομάδες μελέτης Εσωτερικής ψυχολογίας και θεραπευτικής.

Θεραπευτής

Blogger

Ερευνητής

Εσωτερική θεραπευτική

Εσωτερική θεραπευτική είναι το σύστημα το οποίο μας δόθηκε στα θεοσοφικά κείμενα της Αλίκης Μπέϊλη και του θιβετανού μοναχού δασκάλου της Τζβάλ Κούλ. Εδώ η ψυχή είναι ένα υπαρκτό φαινόμενο και όχι κάποιου είδους φιλοσοφική ή θρησκευτική ιδέα και διαμέσου της εργασίας μας με τα στρώματα της προσωπικότητας μας μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί της. Η προσωπικότητα μας αποτελείται από το νοητικό, το συναισθηματικό και το φυσικοαιθερικό σώμα τα οποία είναι αλληλένδετα μεταξύ τους, διέπονται από τις 7 ακτίνες της ύπαρξης οι οποίες είναι η εξωτερίκευση της γενεσιουργού δύναμης του κόσμου μας ,ενώ ελέγχεται από τα 7 κύρια ενεργειακά μας κέντρα (chakras) και αρκετά δευτερεύοντα.

Στη μέθοδο του Beyond Therapeutic ασκούμε Εσωτερική Θεραπευτική και μέσω της ιδιαίτερης ανατομίας του φυσικοαιθερικού σώματος θα αποκαταστήσουμε τις συνδέσεις, τα τραύματα και τις ανισορροπίες της προσωπικότητας έτσι ώστε ελεύθερα η ενέργεια της ψυχής (που είναι ο μόνος πραγματικός δάσκαλος και θεραπευτής) να διαποτίσει το άτομο βοηθώντας το έτσι να έχει μια ζωή με περισσότερη χαρά και υγεία δημιουργώντας τελικά καλύτερες σχέσεις με τον εαυτό του και τους ανθρώπους γύρω του.

btt_logo_noletters_120_gold

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΉ

Συνδέσου με τον πραγματικό σου εαυτό